VERZENDEN

Wat is de levertijd van mijn bestelling? Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen (die besteld zijn voor 17:00 uur) dezelfde dag nog te verzenden. Verzendingen binnen Nederland zijn binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt Bullet ED €7,20 in rekening. Vanaf €150,- is de verzending gratis.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land. Bullet ED behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door DHL Parcel of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.

Shipping costs would be calculated by the check out.

 

RETOURNEREN

Stappenplan:

1. Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (ook items uit de sale). De geretourneerde artikelen zijn hierbij (indien redelijkerwijs mogelijk) ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels.

2. Vul jouw contactgegevens, ordernummer en reden van retour in op het retourformulier dat in het pakket zit.

3. De verpakking kunt u weer sluiten door middel van de tweede sluitstrip.

4. Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt. Het retouradres staat op het retourformulier.

5. Jouw retourmelding wordt binnen vijf werkdagen na binnenkomst verwerkt. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten of het verzendbewijs van de retour ontvangen hebben. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

6. Na het verwerken van jouw retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is.

RUILEN

Heb je toch liever een andere maat? Stuur ons een email; info@bullet-ed.nl of een DM via instagram/ facebook en wij sturen gratis een andere maat naar je toe!

Ook is het mogelijk jouw bestelling terug te sturen naar ons adres. Vergeet dan niet de pakbon bij je retourzending te stoppen en te vermelden welk artikel je graag wilt omruilen. Wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen, wordt het item (mits voorradig) direct verzonden. Mocht het item niet binnen 10 werkdagen op voorraad komen dan zijn we helaas genoodzaakt het bedrag te crediteren.

 

 

PRIVACY

INFORMATIE OVER DE VERKOPER VAN DE PRODUCTEN
Wij zijn van mening dat het beschermen van informatie die ons is toevertrouwd door onze klanten, bezoekers van onze website en anderen met wie we communiceren onderdeel van onze verantwoordelijkheid is. Dit geldt onder meer voor persoonlijke gegevens die u aan ons opgeeft zoals bijv. naam, adres en geboortedatum of gegevens die we verkrijgen via een sollicitatie of aanmelding via de webshop of nieuwsbrief. De gegevens worden opgeslagen binnen het concern Bullet Equestrian Design en worden niet aan derden verkocht. Bullet Equestrian Design maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding tijdens het bestelproces en bij contactformulieren.

NIEUWSBRIEF EN KLANTGEGEVENS BIJ AANKOOP
Indien u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief vragen wij u om uw e-mailadres, of als u een artikel uit de online-winkel koopt vragen wij u om uw naam, postadres en e-mailadres. De verzamelde gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd tegen mogelijk misbruik bewaard. Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geeft u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om u te informeren over ons.  Indien u er geen prijs op stelt dat Bullet ED uw gegevens gebruikt voor direct marketingdoeleinden, kunt u contact opnemen met info@bullet-ed.nl. Daarnaast kunt u zich te allen tijde afmelden voor onze nieuwsbrief via de afmeldlink in de e-mail zelf.

Start typing and press Enter to search