Bullet Equestrian Design is een nieuw, luxueus maar betaalbaar Nederlands merk met unieke rijkleding. Gecreëerd voor ruiters, door ruiters. Welke op zoek zijn naar paardrijkleding met een perfecte pasvorm, elastische maar sterke materialen voor een eerlijke prijs.  

Met de kleding van Bullet EQ creëer je een chique, unieke en geweldige outfit voor op stal. Sportieve silhouetten worden gecombineerd met chique details. Hierdoor creëer je een stoere maar classy look, zowel voor op als naast je paard.

De rijbroeken zijn met een hoge taille, chique details, diepe broekzakken en elastische materialen praktisch maar stijlvol. Ze geven je dan ook een effortless chique look. De rijbroeken zijn gemaakt van een innovatieve stof. Door deze stof zijn onze full grip en knee grip rijbroeken water afstotend, lichtgewicht en niet vervormend. Hierdoor gaan onze producten langer mee. De training en wedstrijd shirts zijn met hun luxe uitstraling een echte blikvanger. Ontworpen met luxueus, elastische en snel absorberende materialen. Heerlijk om in te trainen en presteren.

Based in Holland 🇳🇱