VERZENDEN

Wat is de levertijd van mijn bestelling? Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen (die besteld zijn voor 17:00 uur) dezelfde dag nog te verzenden. Verzendingen binnen Nederland zijn doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen geleverd.

Gratis verzending vanaf €150,-

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling 

Nederland € 5,95

Belgie, Duitsland € 8,60

Rest van de wereld: bekijk uw verzendtarief tijdens de checkout 

RETOURNEREN

Stappenplan:

1. Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (ook items uit de sale).

De geroutineerde items dienen ongebruikt, voorzien van hun labels en netjes op gevouwen in de originele verpakking te worden ontvangen. Indien er vlekken op de producten zitten zal er €5,- worden ingehouden van het aankoopbedrag. 

2. Vul jouw contactgegevens, ordernummer en reden van retour in op het retourformulier dat in het pakket zit.

3. Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt. Bullet Ed is niet aansprakelijk voor retourzendingen, bewaar je track and trace code daarom goed. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant.

4. Na het verwerken van jouw retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is. De verzendkosten worden niet geretourneerd. 

Retour adres: De Corridor 12 D, 3621 ZB, Breukelen. Nederland 

RUILEN

Heb je toch liever een andere maat? Stuur je pakket terug naar ons. Vergeet dan niet de pakbon bij je retourzending te stoppen en te vermelden welk artikel je graag wilt omruilen.

U kunt u items ook kosteloos komen ruilen of retourneren in onze nieuwe Brand Store aan De Corridor 12 D te Breukelen. Graag enkel op afspraak. U kunt hiervoor een Sms/ appje sturen naar 06-18878866 of een mail naar info@bullet-ed.nl. 

Wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen, wordt het item (mits voorradig) direct verzonden. Mocht het item niet binnen 5 werkdagen op voorraad komen dan zijn we helaas genoodzaakt het bedrag te crediteren.

 

 

PRIVACY

INFORMATIE OVER DE VERKOPER VAN DE PRODUCTEN
Wij zijn van mening dat het beschermen van informatie die ons is toevertrouwd door onze klanten, bezoekers van onze website en anderen met wie we communiceren onderdeel van onze verantwoordelijkheid is. Dit geldt onder meer voor persoonlijke gegevens die u aan ons opgeeft zoals bijv. naam, adres en geboortedatum of gegevens die we verkrijgen via een sollicitatie of aanmelding via de webshop of nieuwsbrief. De gegevens worden opgeslagen binnen het concern Bullet Equestrian Design en worden niet aan derden verkocht. Bullet Equestrian Design maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding tijdens het bestelproces en bij contactformulieren.

NIEUWSBRIEF EN KLANTGEGEVENS BIJ AANKOOP
Indien u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief vragen wij u om uw e-mailadres, of als u een artikel uit de online-winkel koopt vragen wij u om uw naam, postadres en e-mailadres. De verzamelde gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd tegen mogelijk misbruik bewaard. Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geeft u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om u te informeren over ons.  Indien u er geen prijs op stelt dat Bullet ED uw gegevens gebruikt voor direct marketingdoeleinden, kunt u contact opnemen met info@bullet-ed.nl. Daarnaast kunt u zich te allen tijde afmelden voor onze nieuwsbrief via de afmeldlink in de e-mail zelf.